T-shirt

T-Shirts

 

T-shirts fås i mange materialer, farver, snit, kvalitet og priser.

Derfor er en T-shirt ikke bare en T-Shirt.

Kvaliteten på trykket afhænger meget af kvaliteten på T-shirten, så vi har derfor valgt at lægge vægt på at kunne tilbyde vores kunder det bedste.

 

Vores T-shirts er Øko-tex 100 certificeret. Øko-tex 100 er et kvalitetsstempel der betyder, at vores T-shirts ikke indeholder kemiske stoffer som kan skade kroppen.

 

Vores T-shirts kommer uden label, dvs. at tænker du selv på at lave dit eget brand så er der rig mulighed for at få trykt dit eget brand på tøjet.

Det eneste tøjet kommer med er et lille størrelsesmærke i nakken og en materiale og vaskeanvisning i siden.

 

Vi har udvalgt 3 modeller til vores sortiment, Cam, Uni Fashion og Shape Tee. Alle tre modeller kan bruges både af mænd og kvinder. Du kan læse om de forskellige T-shirt modeller nedenfor:

 

Cam - Ærmer og bund er lagt op med 3 tråds flatlock hvilket giver en flot dekorativ finish til oplægningen. Den har 3 lige stikninger med zig zag sting imellem, på retsiden. Dette gør at oplægningen ses mere tydeligt end med dobbeltstikning.

Halskanten har en afslutning med 1x1 bomuldsrib, som er stukket med en dobbeltstikning.

Denne T-shirt er lavet af Single Jersey bomuld 165g/m2.

Materialet er kendt for at være: lækkert blødt, slidstærkt, fleksibelt, holder i vask, minimal krymp, gode farver, ensartet overflade og glat.

 

Uni Fashion – Denne model er en klassisk T-shirt med sygning i siderne. Ærmerne er lagt op med 3 tråds flatlock, hvilket giver en dekorativ detalje til oplægningen. Den har 3 lige stikninger med zig zag sting imellem, på den måde bliver oplægningen mere tydelig end ved en normal dobbeltstikning.

Halsen er afsluttet med en 1x1 bomuldsrib.

T-shirten er lavet af bomuldsmaterialet Single jersey 165g/m2. T-shirten er blød, lækker, fleksibel, slidstærk, holder godt i vask, krymper minimalt, er glat og har en ensartet overflade.

 

Shape Tee – Denne økologiske T-shirt er lavet i Single jersey bomuld 170g/m2 og er af lækker kvalitet. T-shirten er ligesom de to andre slidstærk, fleksibel, blød, lækker, holder i vask, krymper minimalt, har en ensfarvet overflade og er glat.

Læs hvad vi ellers kan trykke på ved at klikke her