Tekstiltryk / Heat transfer med folie

Vi trykker gerne på produkter du selv har indkøbt (vi kan dog afvise produkter der ikke egner sig til tryk eller er af materiale der ej heller egner sig.) skriv til os for nærmere aftale vedr. aflevering af produkter til tryk.
Har du ikke selv produkter?
Så kan du nemt købe det hele hos os, vi kan tilbyde følgende produkter:
Bukser
Poloer
Sokker
Skriv til os da vi har flere modeller og priser indenfor de forskellige kategorier.
Tekstiltryk som på fagsprog også hedder Heat transfer eller bare transfer fungerer på den måde at du kommer med et ønsket motiv, et billede, tekst, logo i høj kvalitet eller vector. Vi kan også sammen finde et design netop efter dine ønsker, hvorefter afhængig af hvor mange farver og detaljer dit design har, bliver skåret på vores Roland VG2-540 maskine i en ensfarvet folie (vi kan også sammensætte forskellige farvede folier hvis dit design har flere farver) Er dit design et billedet, med mange/små detaljer eller med mange farver der faider ind i hinanden, vil dit design blive printet på samme maskine men på en printbar transfer folie.

Designs der bliver skåret, bliver skåret spejlvendt, når transferen er skåret lægges det på tekstilet og varmes på under pres. Når papiret fjernes, efterlader det trykket retvendt på tekstilet og trykket er færdigt.

Hvis transferen printes, printes det retvendt. Når det er printet skal det tørre i min. 6 timer for at farverne kan dampe af. Efter tørretiden kommer vi en speciel applikationstape over printet så printet kan overføres over på tekstilet ved hjælp af varme under press.

Den angivne pris nedenfor er prisen ekskl. tøj