Bilreklame og Bildekorationer

Mobil Marketing:

Uanset om du er håndværker med en vognflåde, eller du er en lille tøjforretning med en enkelt firmabil, er et logo eller firmanavn på bilen, en billig og synlig form for direkte markedsføring. Vi kalder det også "Et rullende visitkort"

 En billig løsning:

I stedet for at betale for månedlige lejeomkostninger af en dyr reklametavle, er der ingen månedlige omkostninger ved reklame på bilen. Det er et engangsbeløb hvor du fortsætter med at høste synligheden hver gang et køretøj forlader kontoret.

Den geografiske mobilitet:

Du får din reklame ud de steder hvor bilen befinder sig, i stedet for ét fast sted på eksempelvis en reklametavle eller i den lokale avis. Mobiliteten kan hjælpe dig med at placere dit logo foran potentielle kunder, der muligvis ikke ser det ellers.

Placeringerne:

Forestil dig at du sidder fast i trafikken, der kan du drage fordel af det kørende publikum bag dig, fra siderne og foran dig hvis du har placere dit logo på alle sider af bilen. Har du en bil der fungerer på deltid? Så er magnetisk skiltning en løsning der giver dig mulighed for at vise dit logo og fjerne det igen efter behov.

VI LAVER OGSÅ DEKORATIONER MM. TIL PRIVATE